Vychutnejte si plnou chuť kousků jablek, i když zrovna není jejich sezóna. Lyofilizovaná jablka jsou mrazem sušená, křupavá, čistě přírodní a bez jakýchkoliv přidaných látek. Díky sušení mrazem si zachovává všechny tělu prospěšné látky. Jsou plné chuti i zdraví prospěšných látek a perfektně se hodí jak na zobání doma, tak třeba jako rychlá svačina na cestách.
Že jsou jablka skvělým zdrojem vitamínů, to určitě všichni víme. Obsahují vysoké množství vitamínu C, D, E i vitamíny skupiny B. Kromě toho ale dodá tělu i další potřebné látky, jako jsou vláknina, sodík, draslík, hořčík, vápník, fosfor, železo, měď, zinek nebo mangan. Zařaďte je do svého každodenního jídelníčku, ať už v jakékoliv podobě. Vaše tělo vás za to bude milovat.
Vezměte si je s sebou na cesty, do práce nebo si na nich pochutnejte jen tak. Skvěle se hodí jako zdravá svačinka nebo jako přísada do vaší oblíbené müsli směsi. Určitě je ale využijete i v kuchyni. Slušet jim to bude v domácích sušenkách a muffinech, ale službu udělají i jako součást slavnostnějších pokrmů. Vyzkoušejte je třeba přidat do zeleninového základu pod pečeni.
Příroda nám dává plody, které dělají náš život chutnější. Vážíme si jí a proto ji nechceme zbytečně zatěžovat. Lyofilizovaná jablka vám proto dodáme v ekologickém obalu, který můžete znovu použít díky znovu uzavíratelnému designu.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Skladujte v suchu a chladu.